top of page
Search
Writer's pictureCerību Spārni

AIZVADĪTS PASĀKUMS "KĀ SKAISTĀK UN INTERESANTĀK IZMANTOT KOKU"

Tik sirsnīgi un jauki svētki, kad satiekas draugi, kolēģi, sadarbības partneri un viesi!!!

30.09. biedrības Cerību spārni pakalpojumos, Cēsu novada Spārē norisinājās pasākums “Kā skaistāk un interesantāk izmantot koku.” Spāres kolēģu organizētajās darbnīcās visi darbi bija par un ap koka kā materiāla iekļaušanu produkta izgatavošanā. Arī mākslas terapijā koka ogle ir materiāls, kuru var izmantot savu sajūtu izpausmēs.

Pateicamies visiem, kuri nenobijās no laika apstākļiem un bija kopā ar mums, iepazina mūsu darbu un baudīja dažādiem piedāvājumiem piepildīto pasākumu! Jauki, ka pie mums viesojās arī draugi no Valkas LSK grupu dzīvokļu un dienas centra, Alūksnes novads pašvaldības Dienas centra un Specializētās Darbnīcas Kārkli. Kā vienmēr savu klātesamību esam izjutuši un arī šajā reizē ar mums kopā bija kolēģi no Vidzeme iekļauj. Kaut arī skumji, jo Deinstitucionalizācijas projekts, pateicoties kuram ir izveidoti daudzi pakalpojumi, tuvojas noslēgumam, bet mūsu apņemšanās ir turpināt iesāktās sadraudzības tradīcijas!

Arī piedāvātās spēles kopā ar MAAJspēles un Aiga Cunska bija tikai tādas, kuras izgatavotas no koka materiāla.

Tradīciju esam ieplānojuši turpināt arī nākamgad. Pateicamies amatniekiem un mājražotājiem, kuri piedalījās un gaidīsim Jūs atkal – uz sadarbību!!!

Pasākumu ar savu radošumu piepildīja Līnijdejotājas no Līgatnes “Country Girls”, Ina Aizgale un vokālās grupas “Sekunda’ dziedātāji, Tamara Kabakova ar savu mīluli Rūnu, Cēsu Neredzīgo biedrības vīru ansamlis, biedrības “Cerību spārni’ Siguldas pakalpojumu dejotāji, fantastiski Cēsu mūziķi – grupa Pisang Ambon un dziedātājs Rihards Saule. Paldies Jums par atsaucību un brīnišķīgajiem priekšnesumiem!!!








Comments


bottom of page