top of page
Search
Writer's pictureCerību Spārni

LABKLĀJĪBAS MINISTRIJAS VIZĪTE

20.07. Biedrība "Cerību spārni" uzņēma viesus no Labklājības ministrijas Nodarbinātības un sociālās inovācijas sadaļas pārstāvi Vjačeslavu Makarovu un Čehijas Nodarbinātības un sociālās inovācijas sadaļas Nacionālā kontaktpunkta pārstāvi Alicia Puertas.


Čehijas kolēģes tikšanās mērķis bija iepazīt sociālās uzņēmējdarbības ekosistēmu Latvijā. Patiess prieks, ka mūsu ikdienas darbība var kalpot kā piemērs un iedvesma citiem.


Katra tikšanās un viesis ir iegūtas jaunas zināšanas un sadraudzība, arī šodiena tika pavadīta vērtīgās, profesionālās un sirsnīgās sarunās. EaSI saglabā fokusu uz pierādījumos balstītas politikas veidošanu un tas var notikt tikai kopīgi sarunājoties valsts pārvaldei un nozares pārstāvjiem.


Ar viesiem kopīgi apciemojām Cerību spārni dienas nodarbinātības pakalpojumus Siguldā Sociālais uzņēmums "Visi Var" un grupu māju “Cerību māja”, kur atrodas arī kokapstrādes darbnīca. Aptverot daļu no pakalpojumiem mēs parādījām kā mūsu darbs tiek organizēts dažādos līmeņos un virzienos. Tas deva arī labāku priekšstatu par mūsu ražoto produkciju un tās izgatavotājiem.





Comments


bottom of page