top of page
Search
Writer's pictureCerību Spārni

Svinīgi atklāts Mālpils dienas aprūpes centrs un grupu māja

Updated: Sep 2, 2022

Mālpilī, biedrība "Cerību spārni" svinīgā pasākumā atklāja Mālpils dienas aprūpes centru un grupu māju jauniešiem ar garīga rakstura traucējumiem.


Ilgi gaidīts, ar mīlestību gaidīts, beidzot īstenots!


Biedrības "Cerību spārni" vadītāja Eva Viļkina ļoti mērķtiecīgi virza mūsu cilvēku vajadzības un iestājas par to, ka mēs visi varam. Un mēs varam, jo mums Siguldas novadā ir vide, kuru vada un veido cilvēki ar izpratni par savas kopienas vajadzībām. Paldies Siguldas novada domes priekšsēdētājam Uģim Mitrevicam un visai Siguldas novada pašvaldība komandai par sniegto atbalstu.


Mēs nekad neesm vieni. Šodien mums izrādīts liels gods un esam lepni uzņemt ciemiņus no Labklājības ministrijas. Evita Zālīte Grosa mums atgādināja, ka mājas, vēlme būt drošībā un novērtētam ir vajadzības, kas vieno mūs visus.


Siguldas sociālā dienesta vadītāja Kristīne Freiberga ļoti simboliski uzticēja biedrības "Cerību spārni" komandai pildspalvas, jaunu, radošu ideju pierakstīšanai un īstenošanai.


Mālpils pakalpojumu izveidošanas ceļš ir bijis garš, no pašiem pirmsākumiem par tā īstenošanu iestājās Mālpils pašvaldības vadītāja Solvita Strausa un Mālpils sociālā dienesta vadītāja Olga Volosatova.


Ir drošāk spert soļus, ja zinām, ka līdzās ir cilvēki, kuri ir Deinstitucionalizācijas procesa virzītāji un uzraudzītāji. Paldies Rīgas plānošanas reģions kolēģiem!!!


Priekpilnas, vieglas un radošas dienas Mālpils pakalpojumu vadītāja Ginta Galaktionko Gunaja novēl savai komandai. Cilvēki mums apkārt veido mūsu ikdienu un mēs katrs esam kā spogulis mūsu jauniešiem. Smaids un atklātas sarunas tuvina mūs kvalitatīva pakalpojuma veidošanā.


Biedrības "Cerību spārni" ģimene ļoti strauji aug. Līdz šim mums ir izdevies noturēt gan pakalpojumu kvalitāti, gan savstarpējo sadarbības modeļa īstenošanu un pilnveidošanu ikdienā. Paldies kolēģiem no Cēsu novada Spāres pakalpojumiem, Cēsu grupu mājas, Siguldas novada pakalpojumu kolēģiem un Sociālais uzņēmums "Visi Var".

Pasākumā piedalījās Mālpils jaunieši, kuri ir uzsākuši saņemt piedāvātos pakalpojumus un bija sagatavojuši pašu gatavotas dāvaniņas viesiem.


Jau vairāku gadu garumā biedrībai "Cerību spārni" izveidojusies sirsnīga draudzība ar Siguldas Katoļu draudze prāvestu Rihards Rasnacis . Viņš ne tikai iesvētī mūsu pakalpojumus ar Dieva svētību, bet sniedz arī atbalstu un nodrošina skaņas kvalitāti, muzikālo pavadījumu un pasākumu video ierakstīšanu.



Paldies visiem, kolēģiem, jauniešiem, vecākiem, atbalstītājiem un viesiem par iespēju būt kopā šajā svinīgajā dienā!!!

Biedrība "Cerību spārni" iestājās par cilvēku ar dažāda veida invaliditāti cilvēkcienīgu dzīvi. Ja arī Tu vēlies atbalstīt mūsu darbu un cilvēkus, vari zvanīt uz ziedojumu tālr. 90006661 (viens zvans 4,27EUR).

Σχόλια


bottom of page